Velkommen til Tårnbygårdsskolen - Tårnby Kommunes specialskole

Hjemmesiden er under udarbejdelse.

Den nye skolereform

Indskrivning

Læringsrum

Test og afgangsprøver

Trivsel

Mette Forman den 13-01-2015
    Se nedenstående tilbud til medlemmer af Autismeforeningen.

Har din kommune viden om autisme?

Foredrag, debat og generalforsamling

Onsdag d. 4. februar kl. 19 – 21.30

Frivilligcenter Albertslund, Bygangen 25, 1.sal, 2620 Albertslund.

Socialstyrelsen har skrevet et notat om den aktuelle viden om mennesker med autisme og om de sociale indsatser, der har dokumenteret effekt til udvikling og planlægning af den kommunale indsats overfor mennesker med autisme. Vidensnotatet blev færdig i maj 2014 og er et led i regeringens sociale 2020-mål om at anvende omkostningseffektive metoder i indsatser for børn, unge og voksne med autisme.

Vil notatet blive brugt og hvordan, og hvad oplever mennesker med autisme og deres familier i de kommunale spare tider. Hvad oplever du og din familie i din kommune?

Jannik Beyer, psykolog og medforfatter til socialstyrelsens videns notat om autisme, (http://shop.socialstyrelsen.dk/products/mennesker-med-autisme-sociale-indsatser-der-virker) vil præsentere baggrunden for og hensigten med notatet.

Heidi Thamestrup, formand for Landsforeningen Autisme, vil stille skarpt på vidensnotatet set ud fra brugernes synsvinkel – mennesker med autisme og deres familier.

Efter arrangementet kl. ca. 21.00 holdes kredens generalforsamling, hvor du vil kunne få indflydelse på bl.a. hvad kredsen skal arbejde med i 2015. Dagsorden ifølge vedtægterne – har du forslag, skal de sendes til kredsens formand seneste d. 27. januar 2015 på vestegnen@autismeforening.dk.

Der vil være kaffe, vand og kage undervejs i arrangementet.

Arrangementet er gratis for medlemmer af Landsforeningen Autisme. Pris for ikke-medlemmer 50,- kr.

Af hensyn til planlægning og forplejning skal tilmelding/køb af billetter ske via Place2Book: Se kredsens hjemmeside for link.

Sidste frist for tilmelding/køb af billetter er d. 26. januar 2015 kl. 10.00. Efter denne dato er det ikke muligt at tilmelde sig/købe billet. Ønsker du kun at deltage i generalforsamlingen er tilmelding ikke nødvendig.

Foredrag
    Lørdag d. 21. marts 2015 kl. 13 - 15.30 får kredsen besøg af Sofie Saunte Mortensen, en ung kvinde med Aspergers syndrom, der vil holde et oplæg om piger og kvinder med autisme. Arrangementet foregår i SundhedsCentret, Hvidovrevej 278, opgang E, 2650 Hvidovre. Der er et begrænset antal pladser til arrangementet, og der skal bestilles billet på Place2Book. Se Landsforeningen Autismes hjemmeside og vælg kreds Vestegnen for link til Place2Book. Arrangementet er gratis for medlemmer af foreningen. Ikke-medlemmer skal betale 50 kr. pr. person.

Netværksgruppe
    Vil du/I deltage i en netværksgruppe, hvor du kan møde andre forældre til børn med autisme og tale om udfordringer, udveksle erfaringer om meget andet, så send en mail til Lisa Hansen på vestegnen@autismeforening.dk for nærmere info.